Kære %%SUBSCRIBER_NAME%%

 

Sæt af på modstand - eller: lidt stolt har man da lov at være.

HURRA! Nu er min første bog i handlen!

Det har været en lang proces og en lang rejse, men det har været det værd. Nu sidder jeg så bare her og mærker, hvordan suget af spænding og forventning gør mig helt åndeløs.

"Uh! Bare de nu kan lide den! Bare den lever op til deres forventninger! Bare den kan hjælpe på vej!"

Jeg forstår nu, hvorfor man sammenligner udgivelsen af en bog med en fødsel - og krydser fingre for, at det ikke kommer til at gøre lige så ondt!

 

 

Iøvrigt vil jeg varmt anbefale andre det at bruge skriveprocesser i sig selv til refleksioner, indsigter og personlig udvikling. 

Det kan ikke sammenlignes med at skrive en dagbog, for det stikker meget dybere.

Det kan heller ikke sammenlignes med dybe samtaler med andre, for i en skriveproces er du i dyb samtale med dit inderste jeg.

Bogen er dels en selvbiografi om mine svære modstande og hvordan jeg overvandt dem, og dels en håndværksbog til læserens egen indre ledelse med en masse simple værktøjer til at komme videre på. Jeg har valgt at tage udgangspunkt i egne historier - ikke fordi de er mere interessante end alle andres - men for at give læseren mulighed for at tænke på egne oplevelser og dermed starte refleksionerne, som giver det afsæt, der skal til, for at komme derhen, hvor læseren ønsker at være.

Bogen kan købes direkte gennem forlaget Coach Vision her eller i nærmeste boghandel.

"Uh! Bare de nu køber den!"

Bedste hilsner fra

Laila Christensen

Erhvervscoach & Direktør - og nu også forfatter.

 

En anderledes lederuddannelse - hvis du tør!

Jeg har lige været i København i 2 dage til Willow Creeks Globale Leaderships konference, hvor talere som Jim Collins, Jack Welch, Daniel Pink med flere var repræsenterede. Det var hamrende godt!

Det var også hamrende billigt! Jeg har betalt ca. 1.200 kroner for 2 hele dage med forplejning og et flot kursus/træningshæfte, hørt 10-12 yderst kompetente foredragsholdere, netværket, sparret og fået vildt meget inspiration, som holder helt til næste år, hvor næste konference løber af stablen den 28. + 29. oktober igen.

Hvis du også kan tåle at høre en sang til Gud, høre på en bøn og være sammen med en masse glade mennesker indenfor et kristent lederskab - og bare være dig præcis hvor du er, synge med, hvis du vil, bede, hvis du har lyst  - så klik ind på www.willowcreek.dk og læs mere. Tilmelder man sig nu, får man det hele for under en tusse!

Tænker: Hvis en amerikansk præsident kan tale om Gud og kærlighed, så kan jeg også.

Tro smitter ikke. Det gør kun glæde og begejstring. Tænk, at det i grunden kan være så grænseoverskridende for nogen.

Jeg har bestemt mig for, at jeg også "vover" at blive smittet af begejstringen igen til næste år.

Min tro? Den er stadig min egen.

 

Har du noget på hjertet, du vil dele med mig? Så skriv til mig. Du kan svare direkte via dette nyhedsbrev.

Du kan altid framelde dig dette nyhedsbrev ved at klikke ind på www.coachvision.dk, ligesom du er velkommen til at spørge andre, om de vil modtage det.

 

Coach Vision