Læs interview om, hvad lederteambuilding kan gøre for dig: http://www.finduddannelse.dk/artikler/interviews/Teambuilding_for_ledere__d8694.html

Download fil om coaching, teambuilding og konsulentydelser:

http://www.coachvision.dk/UserFiles/file/Personlig%20coaching(1).pdf

Download fil om ledercoaching med fokus på personlig gennemslagskraft:

http://www.coachvision.dk/UserFiles/Ledercoaching_personlig_gennemslagskraft.pdf

Ring og forhør nærmere om e-learingsmodulet "Autentisk ledelse" - DKK 300 pr. deltager - telefon 4161 7474.

Se eventuelt også Finduddannelse.dk om ledelse/ledertræning, teambuilding, outplacementforløb og foredrag.

Teambuilding

  • Teambuilding for ledere og/eller bestyrelser
  • Teambuilding for medarbejdere - fx i forandringsprocesser og optimeringer
  • Teambuilding i netværksgrupper

Coachvision faciliteret og underviser i mange forskellige teams, og tilpasser hver gang forløbet og indholdet til den aktuelle målgruppe, det aktuelle tema og den tidsmæssige horisont. Øvrige konsulenter kan inddrages efter ønske og behov.

Få hjælp til:

  1. at gå fra gruppe til team,
  2. at blive skarpere på såvel mål, delmål, værdier og udførelse,
  3. en katalysator, der hjælper dig og teamet til at blive endnu bedre i det daglige,
  4. effektive værktøjer, som kan bruges fremadrettet.

Vejledende timepris: kr. 1.500 ekskl. moms. Personlighedstest og rapporter kan inddrages efter aftale. (Kundereferencer: Matchmind, Cobham/Spectronic, Tican, KMD, Sørwi m.fl.)

Coaching

Coach Vision tilbyder forskellige former for coaching. Det handler om, hvor du er og hvad du har brug for. Nogle gange skal der lidt mere til end en coachende tilgang. Derfor tilbyder Coach Vision også mentoring, sparring og rådgivning - specielt til ledere og topledere, men også i forbindelse med karriererådgivning.

Coach Vision inddrager personlighedstests, Co-Active Coaching og en veludviklet intuition som supplement til metoder fra ICC Coachuddannelse, NLP Master Practitioner og diverse ledelsesværktøjer blandt andet AI-metoden, Kompleksitet og Forandringsledelse. Coach Vision benytter anerkendte og egne afprøvede metoder i såvel coaching som teambuilding.

Den første bog, udarbejdet og skrevet af Laila Christensen om indre ledelse, udkom den 11. november 2010 og kan købes her på sitet eller i nærmeste boghandel. Titlen er "Sæt af på modstand - ledelse med hoved og hjerte", forlaget Coach Vision. 

Co-Active Coaching

Det handler om din udvikling og at se de muligheder der leder dig til større bevidsthed og handling. Du er i centrum med dine behov, balance og proces. Co-Active Coaching er et værktøj, der bygger på det samspil, der opstår mellem dig og din coach. Du bliver støttet af din coach, som med hele sit virke følger dig og er 100% fokuseret på dig.

Co-Active Coaching handler om læring og handling - for at du kan opnå bedre tilfredsstillelse og balance i dit liv og dermed også nå de mål, du sætter dig. Co-Active Coaching er at arbejde med fremtiden – i dag!

 

EKSEMPLER OG PRISER

Coach Visions Ledercoaching (Executive coaching)

Bliv den bedste udgave af dig selv og brug dit fulde potentiale. Vær en skarp og samtidig empatisk leder. Find ind til dit balancepunkt, så du kan håndtere det, og find ind til din egen unikke lederstil. Brug også coachsessionerne til at skabe det ekstra overskud du har brug for i din dagligdag, så du kan bevare dit overblik og stå ved dine lederkompetencer på en ansvarlig måde. Inkl. test, telefonisk opfølgning, mails og ledelsesværktøjer. En anderledes ledelsestræning i autentisk ledelse!

Vejledende pris pr. session: kr. 1.500 ekskl. moms – anbefaling: min. 3 sessioner.

Coach Visions Personlige Coaching (inkl. stressforebyggelse og stresshåndtering)

Intet emne er for stort eller for lille. Find ind til dig selv. Din indre ro. Find ind til dine kerneværdier, så du bliver afklaret omkring dine mål og handlinger. Få en personlig støtte og hjælper lige dér, hvor du er i livet!

Vejledende pris pr. session fra: kr. 1.000 ekskl. moms – anbefaling: min. 3 sessioner.

Coach Visions Karriere Coaching

Måske er du blevet fyret, måske vil du bare noget andet med dit arbejdsliv. Bliv afklaret om dine ønsker og behov. Find din egen vej og skab din egen karriere. Få også hjælp til CV, ansøgninger, netværk og LinkedIn profilering. Inkl. test, telefonisk opfølgning og mails.

Timepris kr. 1.000 eksl. moms - anbefaling: mellem 7 og 10 timer.